Vilken är din favoritklänning från MåBra-kvällarna?

dvf

Fick så många komplimanger för den snygga klänningen jag bar på MåBra-kvällen i Uppsala igår.

Vilken rivstart på MåBra-kvällarna – underbar energi och många skratt – succé! Vi startade veckan i Helsingborg och avslutade i Uppsala igår. Nästa vecka väntar Umeå och Växjö. Känns verkligen kanon!

Jag har fått många frågor på klänningarna som jag burit i veckan. De är sprillans nya, som ni vet så var jag på shopping förra fredagen i Göteborg. Så kul. Vanligtvis är det ju jag som står utanför provrummet som personal shopper men den här gången var det jag som fick hjälp av butiken Gillblads i Göteborg. HÄR kan du läsa mer om vilken typ av klänning som passar din kroppsform.

måbra-kväll

MåBra-selfie på Stadsteatern i Helsingborg.

De två klänningarna hittar du hos Gillblads, den svarta är från DvF och den röda från Oui.

Vilken är din favorit? Själv har jag svårt att bestämma mig!

  1. Mahlin skriver:

    En till som håller på den röda! Både modell och färg 🙂

  2. Tjejer! Det känns som att ni håller på den röda mest, tror att jag också lutar åt det hållet. Kram och tack för feedbacken. Uppskattar det verkligen. Kram på er allihop!

  3. Helle skriver:

    Den röda sitter som en smäck!

  4. Supersnygga båda på supersnygg modell! Själv är jag typisk byxmänniska, så jag blir lite avundsjuk på hur snyggt och kvinnligt det är med klänning! Grattis och ha det fortsatt kanonkul på er turné! Hälsa och krama Mia och Leila från mig!

    1. Jag är också en byxtjej men på senare tid känns det bara bättre och bättre med klänning. Kul när man kan ”bryta ny mark”. Jag hälsar! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..