Gott nytt år

Nytt år nya möjligheter

Gott nytt år alla bloggläsare!

Gott nytt år, nu firar vi sista dagen på 2015 och skålar in det nya året 2016! Ett nytt år med nya chanser och möjligheter. Tänk så mycket vi har hunnit vara med om under det här året och tänk så mycket spännande som vi har framför oss!

Så, har ni klurat på några nyårslöften inför 2016? Berätta i så fall! Nu önskar jag dig en härlig nyårsafton och om någon har klätt sig i någon av de snygga nyårsklänningarna så får ni mer än gärna skicka bildbevis så publicerar jag dem här på bloggen när vi har kommit en bit på det nya året.

Stora och varma kramar till er!

  1. Jag har lovat mig själv att stå på mattan i yogashalan två gånger i veckan. Följer upp om en månad.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..