En hälsning från fjällen

 

God fortsättning från svenska fjällen!

God fortsättning från svenska fjällen!

Plötsligt händer det! Jag har nätverk och passar på att kika in här och säga hej. Det var lite ovant att sakna nätverket i början men nu när jag har kommit in i lunken är det ganska skönt att inte hela tiden kolla mobilen. Tänk så snabbt en vana sätter sig!

Hoppas att ni har haft en jättehärlig jul med god mat i nära och käras sällskap. Vi har haft en lugn jul i stugan i fjällen. Enkelt summerat: sovmorgnar, längdskidåkning, bastubad och böcker. Långt från stress och måsten. Vet ni, jag kan börja längta efter julsemester redan på sommarsemestern. Det är något speciellt med lugnet i fjällen.

Vi fastnade i extremhalkan och intervjuades av Aftonbladet.

Vi fastnade i extremhalkan och intervjuades av Aftonbladet.

Fast det var inte vidare lugnt när vi skulle starta resan. Den vanligtvis långa bilresan på blev ännu längre än vanligt. Extrem ishalka på vägarna. Vi klarade oss fint men som vår väg kantades av olyckor. Jag citerades av Aftonbladet och fick min bild på hala vägbanor i tidningen.

Nu kallar skidspåret och där är det förhoppningsvis betydligt lugnare. Ha det gott så länge fina bloggläsare och god fortsättning! Kram Katarina

  1. Mahlin skriver:

    Är så glad att vi stod på oss och styrde kosan hemåt redan på juldagen. 5-6 plusgrader och strålande solsken fick vi då. Dagen efter var det flertalet avåkningar utmed vägen vi åkte hem. Skönt att vi slapp det!

    Njut vidare av den dåliga uppkopplingen 🙂 Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..