Julspecial 2015: Klackar

Skärmbild från Rizzo. Klackar ger power men var försiktig med platå.

Skärmbild från Rizzo. Klackar ger power men var försiktig med platå.

NEJ: Välj inte skyhöga platåklackar på mötet eller anställningsintervjun! Dina kläder skickar olika signaler så välj kläderna noggrant. Läs mer om pondus och klädernas signaler i inläggen Så får du pondus på jobbet och Hjälp! Jag gillar så många stilar.

  1. Vore kul om du vill lägga in lite olika skotyper till ditt inlägg om kavaj, snyggbyxor och kjol som bas-kontorskläder. Jag tycker det är otroligt att kvinnor går i högklackade pumps till jobbkläder, både i media och i verkligheten. Festskor på jobbet? Varför?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..