Julspecial 2015: stiltips och snyggt mode varje dag

julen 2015 stiltips snyggt mode

Det blir stiltips och snyggt mode på bloggen under julen 2015

Julen är runt hörnet och några är redan på julsemester medan andra är på upploppet mot julafton! Jag har fyllt på bloggen med en Julspecial 2015, så under hela julen kommer det inlägg precis som vanligt.

Det här året gör jag en tvist på rätt och fel som jag kallar ja och nej. Jag listar stiltips och stilmissar varannan dag, första inlägget kommer senare idag! Jag länkar till snyggt mode i butik samtidigt som jag kopplar ihop varje inlägg med tidigare läsning inom samma ämne. En fullproppad blogg som jag verkligen hoppas att ni kommer att ha nytta av i jul.

I eftermiddag väntar en skidlektion. Nu ska jag hitta TjejVasa-formen!

Efter Vasaloppet 2015 så ser jag fram emot TjejVasan 2016 men jag har inte tränat under hösten så nu i jul väntar hårdträning!

Efter Vasaloppet 2015 så ser jag fram emot TjejVasan 2016 men jag har inte tränat under hösten så nu i jul väntar hårdträning!

 1. Hilde skriver:

  Du milde himmel, har dere så flotte forhold? Er det fra Bruksvallarna nå? Heldiggris(lucky you). Oslo er helt grå, ikke antydning til snø. Nyt ferien. Vi blir helt bortskjemt med fine innlegg hver eneste dag. Ikke rart vi er glad i din blogg. Nydelig rød kjole i tipset om basgarderobe.
  Stor juleklem

 2. Anne skriver:

  Snygg halsduk!! Vilket märke??
  Med vänlig hälsning,
  Anne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..