Det här är julklapparna jag önskar av tomten!

Det här är min egen önskelista på julklappar som jag hoppas att tomten kommer med i år!

Det här är min egen önskelista på julklappar som jag hoppas att tomten kommer med i år!

Åh, jag blev verkligen så full i skratt när jag knåpade ihop min egen önskelista på julklappar. Först den coola modeväskan från Acne som ”alla” vill ha, sedan det fina och klassiska underlägget från Svenskt Tenn och därefter lyxigt doftljus i favoritdoften från Voluspa. Det hela kändes så typiskt för en modebloggare. Men så visar sig mitt rätta jag – raggsockor (okej, i kashmir men ändå) och Johan Olssons längdskidåkningsbok. Jodåsåatt…

Länkar: väska, underlägg, doftljus, sockor och bok.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..