Stil med fokus på personligt

Strunta i reglerna och bär det om du gillar det!

Strunta i reglerna och bär det om du gillar det!

Det finns stiliga regler, och klädkoder som kan vara värdefulla och viktiga att känna till. Men, det bästa med alltihop är ju att man i slutändan alltid får använda sitt eget tycke och smak när man klär sig.

Som stilexpert vill jag att stilråden ska hjälpa er, inte kännas som betungande ”måste-regler”. När ni läsare sedan har utvärderat stilråden och tar er tid att kommentera era reflektioner blir jag extra glad.

Ni är så go’a allihop och jag uppskattar våra ständigt små pågående samtal i kommentarsfältet. Extra glad blev jag också för Claires kommentar i inlägget HÄR. Ni förstår, man måste ju inte alltid hålla med.

Så här skrev jag när jag började blogga på MåBra, läs stilexpertens första blogginlägg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..