ANNONS

Stil med fokus på personligt

/

Strunta i reglerna och bär det om du gillar det!

Strunta i reglerna och bär det om du gillar det!

Det finns stiliga regler, och klädkoder som kan vara värdefulla och viktiga att känna till. Men, det bästa med alltihop är ju att man i slutändan alltid får använda sitt eget tycke och smak när man klär sig.

Som stilexpert vill jag att stilråden ska hjälpa er, inte kännas som betungande ”måste-regler”. När ni läsare sedan har utvärderat stilråden och tar er tid att kommentera era reflektioner blir jag extra glad.

Ni är så go’a allihop och jag uppskattar våra ständigt små pågående samtal i kommentarsfältet. Extra glad blev jag också för Claires kommentar i inlägget HÄR. Ni förstår, man måste ju inte alltid hålla med.

Så här skrev jag när jag började blogga på MåBra, läs stilexpertens första blogginlägg.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00