Ingrid och Greta, du och jag

Dagens citat av Greta Garbo.

Dagens citat av Greta Garbo.

Jag letade efter något citat av Ingrid Bergman med tanke på Sverigepremiären av Jag är Ingrid men så hittade jag istället det här av Greta Garbo och det passade ju extra bra eftersom vi har fokus på byxor, eller hur?

Jag hoppas verkligen att du som läser har fått god hjälp av veckans stylingtips. Sitter du och knåpar med byxlistan får du ha lite tålamod fram till måndag för då listar jag tre viktiga frågor som du bör ställa dig.

Önskar dig en trevlig fredagskväll – i morgon blir det en dagens outfit och stilinspiration till jeanstjejen!

Kram Katarina

  1. Stilinspiration behöver jag, jeanstjej som jag i grunden är. Har sista åren tagit mig ur min bekvämlighetszon och klär mig numera i allt från klänning, kjol till andra byxtyper, vilket är både kul och upplyftande. Men när jag vill känna mig helt trygg eller kanske inspirationen tryter blir det jeans. Tänker att det inte behöver vara ”tråkigt” alls, det beror ju på hur man stylar hela outfiten och tips på hur detta görs kan jag aldrig få nog av!

    1. Det är inspirerande att du har lyckats ta in så mycket nytt i din garderob. Hur har du gjort? Kändes det bara som att ”nej, nu…” eller klev du ur komfortzonen gradvis?
      Trevlig helg!!

      1. Bra fråga! Efter snabb överläggning med mig själv tror jag svaret till stor del finns i att jag efter 12 år på samma arbetsplats bytte tjänst. Jag tänker att det är lätt att ”fastna i” att klä sig som kollegor/omgivning förväntar sig. När jag bytte arbete tänkte jag på detta och tog chansen så att säga. Efter att ha halkat in på din blogg har jag fått många nya tips och idéer att testa, vilket är roligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..