ANNONS

Grattis alla mammor!

/

Så här skulle mor firas på morsdag förr i tiden.

Så här skulle mor firas på morsdag förr i tiden.

En liten hälsning till alla mammor idag! Och jag vill faktiskt också hälsa till alla som månar om barn och familjer på ett eller annat sätt. Bonus eller plast, reserv eller extra, inspiration eller förebild – idag hoppas jag att många blir uppmärksammande!

På tal om firande, här kommer lite anvisningar från förr i tiden. Få se nu, nr 1 går inte eftersom vi saknar flaggstång. Nr 2 och nr 3 är redan för sent men nr 4 kommer jag verkligen att försöka efterleva. Nr 5 tror jag verkligen på, ryktet säger nämligen att jag ska bli firad med afternoon tea här hemma. Det ska dessutom bli spännande att se om far i huset läser upp någon dikt vackert eller inte. Känns tveksamt. 🙂

Önskar er en fin dag! Kram Katarina

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00