Därför ska du anta utmaningen #matchasalladen!

Därför ska du vara med på min nya utmaning som heter #matchasalladen. Foto: Simon Fritzell

Därför ska du vara med på min nya utmaning som heter #matchasalladen. Foto: Simon Fritzell

Ni kanske undrar varför jag uppmanar er att matcha salladen? Jag förespråkar inte en utseendefixering där kvinnor ska se ut på ett visst sätt. Istället brinner jag för att varje människa ska hitta vad som passar just den personen, oavsett kroppsform eller ålder.

Under mina år som stilexpert har har jag mött många olika anledningar till att man har frågat mig om råd. Gemensamt för flertalet är en önskan om att se sig själv med nya ögon och att få mer inspiration.

Varje människa har det där vackra som tål att lyftas fram och något av det roligaste med mitt jobb är att uppleva hur en person kan se på sig själv med nya, nöjdare och gladare ögon.

För att se nytt måste man göra lite nya saker. Man måste titta sig omkring och se på färger, former och material. Den här veckan tittar vi med nya ögon på omgivningen under hashtaggen #matchasalladen. Genom att se nya saker i vår vanliga vardag kan du hämta inspiration till att lyfta din egen stil!

Och hörni, bara för att undvika eventuella missförstånd. Utmaningen heter #matchasalladen men du kan matcha tapeten, yogamattan eller bilen. Alla matchningar funkar!

Så här är du med: #matchasalladen på Instagram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..