Låt Mahlin inspirera dig att vara modemodig

Mahlin fullkomligt strålar i sin färgstarka sjal!

Mahlin fullkomligt strålar i sin färgstarka sjal!

Kommer ni när jag utmanade er att vara modemodiga och prova lite nya klädkombinationer? Läs det inlägget här. Bloggläsaren Mahlin var snabb att haka på och skickade en modemodig selfie. Hon som ALDRIG bar sjal eller scarf hade knutit en liten grå scarf runt halsen trots att det kändes fel. Se Mahlins selfie här.

Det gick några veckor sen damp det ner ytterligare en bild på Mahlin. Ja, resultatet ser ni ju ovan. Hon strålar i en färgstark sjal som hon fullkomligt ÄLSKAR!

Visst är det härligt hur vi med små knep kan hjälpas åt att utmana, sporra och hjälpa varandra att hitta nya grepp på klädstilen! Jag blir så glad av den här typen av ”bevis” på att kliva ur komfortzonen. Friskt vågat, hälften vunnet heter det ju och Mahlin med sin modemodiga outfit är verkligen ett färgstarkt bevis på det!

  1. Verkligen jättesnygga färger på henne!

    1. Mahlin skriver:

      Tack Rebecca ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..