Rolig klänningsefterlysning på nätet

Den här roliga klänningsefterlysningen dök upp i mitt facebook-flöde.

Den här roliga klänningsefterlysningen dök upp i mitt facebook-flöde.

På tal om efterlysningar och roliga annonser som ibland snurrar på internet. Vad säger ni om den här? Vet inte om den är ny eller gammal men den fick mig att le när den dök upp på fb. Jag hoppas i alla fall att Jennifer har hittat sin lila klänning, om inte så kan hon spana in den här:

En ljuslila söt klänning med plissering för 600 kr som passar till fest men ändå inte är prålig.

Ni hjälper mig väl att fylla in vad ni minns om kläderna från era somrar?

  1. Claire skriver:

    Hej! Perfekt förslag på klänning! Det roliga var att jag tänkte på exakt denna modell när jag läste texten, jag har inte köpt den men har den i ”önskelistan” och tittar på den ibland och funderar… Noterade också längden på den, som tilltalar mig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..