Gäddhängets bästa och sämsta ärm!

Gillblads postade en bild på sin instagram precis före föreläsning. Min egen kamera låg långt ner i väskan så några fler bildbevis från dagens föreläsning har jag inte.

Gillblads postade en bild på sin instagram precis före föreläsning. Min egen kamera låg långt ner i väskan så några fler bildbevis från dagens föreläsning har jag inte.

Det är tvära kast mellan uppdragen och idag har jag haft förmånen att föreläsa om stil för Handelsbanken och några av deras utvalda kunder i Göteborg. Jag fick hjälp av butiken Gillblads som helt sonika tog tre skyltdockor under armen och kom med rekvisita i form av vårens nyheter. Det blev snyggt på scenen och något extra för åhörarna att vila ögonen på.

Jag hade tänkt gå en sväng på stan och förbereda lite inför nästa veckans personal shopping kunder men regnet öste ner så jag reviderade planerna. Jag bänkade mig på ett café och jobbade med tipstexterna som ska följa med till modereportaget som vi fotograferade igår.

TIPS! Notera min ärmlängd på bilden och skippa den om du är lite obekväm med gäddhänget. Vill du ha tips på ärmlängder för gäddhäng kan du kika på mitt tidigare inlägg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..