Redan anmäld till Tjejvasan 2016

Mina döttrar och jag ska åka Tjejvasan 2016.

Mina döttrar och jag ska åka Tjejvasan 2016.

Alltså, vet ni vad?! Jag har lyckats locka med mig mina flickor för att åka Tjejvasan 2016. Döttrarna är inbitna hästtjejer och långt ifrån motionärer inom vare sig skidåkning eller löpning. Men jag antar att de har blivit lite inspirerande av allt mitt prat här hemma vid middagsbordet.

Maken är vår coach och han har redan satt oss i Vasaloppsträning. Tjejerna börjar från noll precis som jag gjorde 2013 så vi snackar smygstart i maklig takt. Den senaste tre helgerna har sett ut så här:

Första söndagen blev det en powerwalk (pw) på 5 km. Andra söndagen blev det ännu en pw på 7,5 km och förra söndagen ytterligare en pw på 10 km. Efter våra pass har vi lyxat med tårta och kaffe.

I morgon är det dags för vår första löptur tillsammans! Coachen har bestämt en slinga på 3 km som vi ska tackla.

Min egen träning inför Klassikern och Vätternrundan går framåt. Jag har fått ett par mil på cykeln och fler ska det bli men det skriver jag mer om en annan gång.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..