Stilexpert med formen på glid…

Tänk om jag ändå hade Charlotte Kallas superform!!

Tänk om jag ändå hade Charlotte Kallas superform!!

Expert på stil men någon Charlotte Kalla blir jag aldrig, fy sjutton som jag sliter med skidåkningen inför Vasaloppet och öppet spår just nu. Motigt och tufft att träna, förkylningar som avlöser varandra och krämpor både här och där. Inte blir det ju bättre av att dagarna bara flyger iväg. Jag vill så gärna men jag verkar inte vara av det rätta virket. Just nu känns det inte ens som att jag kommer att orka upp för den där klassiska första backen ens. Ni vet, den som man ser på tv.

Var ute på en liten rullskidrunda hemmavid för en stund sedan, dottern tog med hunden och promenerade vid sidan om. Och fotade. Jag lyckades rulla och staka ifrån henne men de två hurtfriska pensionärerna som power walkade var supersvåra att ta sig förbi. Ve och fasa. Jag kommer att vara den skruttigaste vasalöparen genom tiderna.

Flaggar för att det blir begravningskläder på bloggen i morgon, en av er läsare ville veta mer och jag har skrivit lite kort. Dela gärna med er av era tankar om kläder på begravning. Det är till exempel inte så lätt att veta man klär sig rätt om man aldrig har varit på en begravning förut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..