Gott nytt år kära läsare

Gott nytt år kära läsare.

Gott nytt år kära läsare!

Nu är det inte långt kvar till 2015 – jag vill passa på att tacka er läsare för det gångna året! Några av er är nya och andra är gamla, oavsett så har det varit en härlig stilresa vi hittills har gjort här på bloggen.

När jag nu tackar för året passar jag på att önska dig ett gott slut på 2014 och ett riktigt gott nytt 2015! Många varma hälsningar Katarina

Vad har jag på mig? I kväll kör jag en favorit i repris nämligen jag den här klänningen med drapering från Bitte Kai Rand och örhängena från H&M.

  1. Tack för ett inspirerande år med dig. Kan inte allt än men på god väg, spontan handlar inte längre. Ser fram emot nya braiga tips. Kram Och Gott Nytt År!!

    1. Tack själv Ann-Kristin, den här bloggen blir så bra som vi gör den till. Varmt tack för att du följer, skriver kommentarer och bidrar till den goda stämningen här på bloggen. Kram och gott nytt år!

  2. Tack det samma till dig och de dina.
    Tack också för ett inspirerande år, har fått många tankeställare och nya idéer på kläder och klädstilar. Har fortfarande inte klurat ut min kroppsmodell ännu, testat min omgivning med får lite olika svar

    1. Det låter som en bra utmaning till 2015. Önskar dig en jättefin kväll och så klart ett riktigt gott nytt år! Varmt tack till dig, för att du läser, kommenterar och bidrar till att göra den här bloggen så bra! Kram

    1. Tack detsamma och tack för alla fina kommentarer och engagemang här på bloggen!! Stor och varm kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..