Julafton och en liten hälsning från mig

God Jul kära läsare!

God Jul kära läsare!

God jul kära läsare! Jag hoppas att ni njuter av en alldeles underbar julafton. Jag har åkt på världens förkylning. Typiskt, eller hur? Semester och förkylningar brukar gå hand i hand. Nåja, jag passar på att njuta av servicen så länge det går. Varma kramar och fortsatt trevlig kväll!

  1. En sen hälsning så här på julafton. Hostar gör vi här, inte kul sömnen förstörd. Ta hand om dig resten av helgen.

    1. Krya på er där hemma, hoppas den här natten blir bättre med hosta. Jag har fortfarande mina hostnätter framför mig. Just nu snorigt värre… God jul! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..