Min julhälsning till er

Jag låter Jenny Nyströms vackra julkort vara min julhälsning till dig!

Jag låter Jenny Nyströms vackra julkort vara min julhälsning till dig!

Kära läsare nu vill jag passa på att önska er alla en riktigt god jul! För några av er är detta säkert sista dagen före ledigheten startar och det på allvar blir dags att ta itu med firandet. Det är mycket som ska hinnas med och många önskningar som ska uppfyllas så glöm inte att ta hand om dig själv!

De kommande dagarna låter jag kända kvinnor inspirera oss alla med sina tankar och funderingar om den kvinnliga figuren, kläderna och stilen. Jag ska nämligen fixa inför julen och njuta av den en smula (eller två). Jag kommer att bjuda på dessa små tankekorn under julen och jag hoppas att ni tycker om dem lika mycket som jag!

Många varma hälsningar och en stor kram från Katarina

  1. Hei hei. Jeg ønsker deg riktig god jul og godt nytt år. Tusen, tusen takk for tips og inspirasjon på din blog. Det er en glede hver dag å lese dine innlegg.
    Masse klemmer.

  2. God Jul! Sällar mig till kören av hyllningar av din blogg. Det är så kul att titta in var dag oavsett om jag ska handla eller inte.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..