Inspiration – styla den grå kjolen

Mode och styling – här kommer inspiration på hur du matchar den snygga kjolen med en fin topp och söta skor.

Mode och styling – här kommer inspiration på hur du matchar den snygga kjolen med en fin topp och söta skor.

Dags för lite inspiration i form av styling med snygga kläder och kjol från inläggen här och här. Kom ihåg att det i de flesta fall är snyggast att ha toppen instoppad i i kjolen.

TIPS! Kjolen har ett festligt utseende tack vare materialet och snittet. Jag hade valt en flickig look och satsat på en sammetstopp och ett par ballerina. Jag hade valt strumpbyxor som färgmässigt matchade kjolen. Grått och blått är alltid en säker kombination.

Länkar: kjol KappAhl, topp Dorothy Perkins, ballerina Brandos.

 1. Så himla snygg kjol och matchning. Tyvärr är jag för sen i svängarna och denna kjolen hann ta slut i min storlek på nätet. Jag funderade på att matcha till nyår med en av de svarta topparna med silverglitter som du också visade upp för ett tag sedan och med svarta heltäckande strumpbyxor och svarta ballerina. Kanske får börja leta i affärer efter min storlek och inte bara på nätet nu när du inspirerat mig igen! 🙂

  1. Så synd att du missade den. Jag håller tummarna för att du hittar den i butik. Låter jättefint att kombinera den med allt det svarta. Speciellt snyggt med det glittriga till. Tack för din kommentar och för dina fina ord! 🙂 Ha en fin vecka!!

 2. Verkligen jättesnyggt! Till något helt annat, idag är det en stor artikel om trend och mode i vår lokala tidning Piteå-Tidningen, där DU Katarina är källan till hela artikeln som handlar om att klä sig ”rätt” till alla julens fester. Så idag får ca 40 000 Pitebor inspiration av dig 🙂

  1. Nä vad säger du?! Så roligt! Tack för att du meddelar. Hade jag ingen aning om. Ska genast luska om jag inte kan få tag på ett exemplar. Kul! Ha en jättefin vecka!

    1. Jättegärna om det inte ställer till något extra besvär. Skicka en liten hälsning till mig via mail så hörs vi där: stilexpertenkatarina (a) gmail.com

 3. Snyggt! Skulle vilja ha en topp i varma färger till kjolen. Känns fel med toppen instoppad för mig med långa ben. Kanske helt fel kjol för mig med rak figur eller…

  1. Hej Pia! Blått kan vara varmt och kallt, precis som alla färger.

   Men du, en annan sak som jag vill att du ska fundera över och det gäller de långa benen. Många kvinnor säger precis samma sak som du. Allt som oftast är det inte benen som är för långa utan snarare det att man är kort i livet. Kan det vara så för dig också?

   Benen är sällan problem om de är långa däremot kan man ha en hög midja eller med andra ord vara kort i livet. Om så är fallet är det alltid mest smickrande att undvika det instoppade. Då hade det till exempel varit snyggare med en topp som färgmatchade den grå kjolen.

   En rak figur är oftast tjusig i en mer slimmad kjol men med rätt styling kan du absolut klä i den grå kjolen! Hälsar Katarina

 4. Hej Katarina!
  Det är nog så att benen är långa, hittar sällan byxor som inte slutar på trekvart:(
  Tycker kjolen är väldigt snygg och är lite sugen. Vad är rätt styling?

  1. Hej igen, jag förstår. Det är frustrerande att inte hitta rätt.

   Rätt styling, om det känns tokigt att stoppa in, är att satsa på samma färg på toppen och kjolen.

   För att komplettera den looken hade jag, på en person som är lång, valt att addera en längre kofta som förlänger linjen och ”grundar” hela klädseln. Jag hade valt ett längre halsband och detaljer på skorna. Istället för stora örhängen hade jag valt ett större armband eller en dito ring.

   Hälsar Katarina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..