Stilanalys eller personal shopping som julklappar

Personal shopping och stilanalys med MåBra:s stilexpert

Bästa julklappstipset – personal shopping eller stilanalys med en stilexpert!

Julklappstips gällande stiliga julklappar kan vara personal shopping eller en stilanalys hos mig! Om du är intresserad av att shoppa tillsammans med mig eller vill att jag lär dig mer om stil kan det vara en bra att tipsa sambon, maken eller partnern att man kan köpa presentkort av mig. Uppläggen nedan brukar vara de mest populära julklapparna att både ge och få:

Stilpaketet Small

Vad: 1 timme, kostnad 2000 kr inkl. moms 
Var: på stan

”Lär dig mer om stil med hjälp av teori. Enkla tips och råd klä fram fördelarna för just dig och din figur.”

Stilpaketet Medium

Vad: 2 timmar, kostnad 3000 kr inkl. moms
Var: på stan

”Vi startar med en fika och du får lära dig vilken stil, mönster och snitt som smickrar din figur. Därefter ger vi oss ut i stadens butiker och praktiserar dina nyvunna kunskaper.”

Personal Shopping 

Kostnaden är 1000 kronor per timme.

”Vi kommer gemensamt fram till upplägget för shoppingturen. Det är dina önskemål och din budget som bestämmer om vi rör oss mellan varuhusens kedjor eller de mer exklusiva butikerna i stan.”

Bra att veta!

Jag är verksam i stora delar av landet men allra mest rör jag mig mellan Stockholm, Göteborg och Malmö. När det gäller bokningar så brukar jag samla mina kunder och ”passa på” de dagar när jag är i en stad, framförhållningen är för det mesta god.

  1. Åh, ser verkligen fram emot mitt Stilpaket i April nästa år. Ska bli så kul! Börjar genast spara pengar genom att inte impulshandla alls tills dess. Glad andra advent!

  2. En sån julklapp skulle jag gärna vilja ha! Om jag skulle bo i Sverige skulle maken verkligen få köpa ett sånt presentkort till mig 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..