Den snälla stilexperten intervjuas av Vasabladet

Tack Vasabladet för den fina artikeln.

Tack Vasabladet för den fina artikeln i samband med min föreläsning i Finland.

Trogna läsare vet att jag föreläste i Finland härom veckan och i samband med det intervjuades jag av journalisten Heidi Eriksson för en artikel i Vasabladet. Jag vet inte om ni kan läsa den eller om det är för smått men jag tänkte i alla fall visa er den, eftersom jag skrev om det här. Det känns bra att vara ”den snälla stilexperten”!

Här är fler bilder som togs under dagen i samband med intervjun. Fotografen heter Mikael Nybacka och jag har fått lov att publicera hans bilder här på bloggen.

Stilexpertens shoppingblick! Foto: Mikael Nybacka

Stilexpertens shoppingblick! Foto: Mikael Nybacka

Shopping på stan i Vasa, Finland. Foto: Mikael Nybacka

”Det var ganska kallt”. Shopping på stan i Vasa, Finland. Foto: Mikael Nybacka

 

  1. Pingback: Dag 7 | Klädgalen
  2. Hei hei. Så fin artikkel med fine bilder. Du kler virkelig svart. Alle vi som er dine trofaste følgere kan jo være ”stileksperter” for deg.. Jeg er glad for at du bruker ordet, snill. Å være snill syns jeg er noe av det viktigste som finns. I dag er idealet å være sexy, sporty, dyktig, kreativ, tøff og hva vet jeg. Men snill blir sjelden nevnt.
    Klem

    1. Det tycker jag låter som en bra sak – bra där! Jag håller med dig om ”snäll”. Det känns inte så coolt att använda men så är det också en egenskap som vi många värdesätter när man tänker efter. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..