Högsäsong, stress och tv-tittande

Stressar vi för att hinna hem till tv-soffan?

Stressar vi för att hinna hem till tv-soffan?

Det är inte bara i juletid som tiden rusar i väg och vi kämpar med att hantera stress. I tidningen i morse stod det att svenska folket har passerat fyra-timmars-tv-tittande-spärren. Det lät troligt med tanke på mitt eget tittande. Idol med familjen, lite Skavlan, lite nyheter och inte minst Downton Abbey. Jag kan nog komma upp till fyra timmar vecka. Men så läser jag vidare och konstaterar att det handlar om fyra timmars tv-tittande per dag!

Jag fattar ingenting. Men visst, jag erkänner på studs. Jag hade gärna häckat i tv-soffan lite mer. Banne mig om jag inte ska börja göra det det lite mer dessutom. Min högsäsong på jobbet börjar faktiskt klinga av. Det är ju liksom inte så många som bokar föreläsningar i december.

Så, nu när kvällarna är lediga. Finns det något som jag inte får missa? Filmer, serier eller program… Och sedan min fråga som jag faktisk är riktigt nyfiken på – hur många timmar spenderar ni framför tv:n?

 1. Jag förstår inte hur folk hinner! Jag ser mellan 0 och 5 timmar TV i veckan, tycker inte jag har tid med mer. Och då har jag ändå vare sig barn eller hus att passa. Ha en trevlig helg! 🙂

 2. Ja du…. här fick jag allt tänka till. Tycker inte att jag tittar så mycket på tv, men det är betydligt mer än vad jag tror :O Inte så att jag tittar slaviskt, utan mer lyssnar mestadels, men det är nog lätt 2-3 timmar per dag

  1. Du har tv:n på istället för musik och bara lyssnar på det som är eller kikar du på något bestämt? Spännande!

   Vissa nätter, när jag har kommit hem efter en kvällsföreläsning kan jag fastna framför Discovery channel och de där krabbfiskarna. Hihi…

   1. Oftast är det nyheter eller någon sportsändning som jag titt/lyssnar på. Kan vara något enstaka program jag verkligen ser, men oftast sitter jag och pusslar samtidigt 🙂

    Discovery har mkt roliga program 🙂

 3. Jag älskar den ljusgrå färgen på halsduken! Var kommer den från? Supersnygga glasögon! Du ser såå fräsch ut!
  Jag ser nog på Tv 4-5 timmar i veckan jag oxå.

  1. Hej Lotta! Halsduken kommer från Ann Taylor. Jag köpte den för ett par år sedan. Tack snälla för din komplimang, jag suger åt mig ska du veta. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..