Sex läckra kjolar som glänser

Vi inspireras av Katie Holms som visar hur man bär en ljus och glansig kjol i vinter.

Vi inspireras av Katie Holmes som visar hur man bär en ljus och glansig kjol i vinter.

Jag har valt ut sex snygga festkjolar i glansiga material för dig som vill ha ”det lilla extra” på julfesterna säsongen 2014! Lätt som en plätt att kombinera med neutrala toppar, täta strumpbyxor och ett större smycke.

Har ni någon favorit? Jag blev stormförtjust och en av dem finns nu i min garderob. Berättar vilken lite senare!

H&M
Mint & Berry
Dorothy Perkins
KappAhl
Closet
Bonprix
  1. Dom två översta är ju bara små juliga smällkarameller. Gillar dom men hur tänker man med glansigt tyg och färonformad kropp? Hiss eller diss med glansig kjol? Har nog inte tänkt på att matt topp och matta strumpor jämnar ut intrycket av det glansiga. Måste testas. Jag har en festkjol nerpackad som jag inte haft på tre år. Kanske dags att damma av den i år!! Ha en bra dag!

    1. Jag tycker absolut att du kan ha en glansig kjol. Satsa på en (klockad) A-linjeformad kjol så ska du se att det fungerar strålande!

    1. Bra idé! Jag ska se vad jag kan hitta på så snart jag har lite tid att luska fram något snyggt. Återkommer!

    1. Det finkar finfint! Håll de övriga plaggen lite matta och satsa på matta, täta strumpbyxor.

  2. Jag gillade den gråa från Kappahl bäst! Tror du att den skulle funka på mig som har en X-figur? 🙂 Hade för mig att du hade gjort ett inlägg med vilka kjolmodeller som passar vilken figur bäst, men kunde inte hitta. Kanske jag blandade ihop det med klänningar?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..