Nya jeanstrenden

Trenden vänder och jeansen går från tajta till lite lösare.

Trenden vänder och jeansen går från tajta till lite lösare.

Här kommer en liten trendrapport om säsongens jeans för nu vänder trenden och går från det mer slimmade till det mer lösa jeansmodet.

Ni som har hört mig på MåBra-kvällarna vet att några stilpersonligheter hoppar på de senaste trenderna ”lite senare” än andra. Jag brukar skoja och säga att klassiker brukar hoppa på trenderna när de är på väg ut. Så till alla kära klassiska kvinnor – här kom en lite förvarning om vad som väntar längre fram!

Nu min fråga till alla er läsare – hur mycket bryr ni er om trenderna på en skala om 10 är jättemycket och 0 är noll?

 1. Hej
  Denna undran hör inte till Ditt inlägg.
  Undran gäller strumpor – Hur skall jag tänka? – tunna eller täckande strumpor?
  Önskar Er en trevlig och go helg. /// Kicki i Partille

  1. Jag hade gett rådet att välja mer täckande till vardags och då med tanke på årstiden. Till fest så kan de vara lämpligt med båda alternativen.

   Trevlig helg du med!! 🙂

 2. 5 Jag brukar köpa någon topp eller scarf för att få in någon ny färg, textur eller mönster annars håller jag mig ganska neutralt till trender och kör på det klassiska stuket.

 3. Det beror nog helt på vad det gäller eller faktiskt om jag gillar det eller inte. Jag hoppar nog inte alls på trenden ifall jag inte tycker om den och är snabb på att haka på om det är något som faller mig i smaken. Ha en fin fredag. Kram Annika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..