Maries snygga stil

Idag inspireras vi av Marie

Idag inspireras vi av Marie snygga jobbstil!

Den största glädjen som den här stilbloggen skänker mig är den där direktkontakten som jag får med er läsare. Det är så himla härligt när ni kommer med glada tillrop, frågor eller funderingar. Ni kan ju ana min stora glädje när jag fick den här bilden och hälsning från Marie:

”Du inspirerar! Från kontoret idag – kofta med skärp! För första gången någonsin.”

Själv säger jag GRATTIS till en supersnygg styling och tusen tack för att du hörde av dig! Blusen är från Mango och ni som vill kopiera Maries snygga stil hittar den här. Koftan och bältet var plagg som redan fanns hemma i garderoben meddelar hon.

Ni minns kanske att jag tog upp det här med bälten, om inte kan du läsa mina skärptips för kurviga och skärptips för raka. Marie hade på bilden testat en av knutarna i det här inlägget.

LOADING..