Läsarfråga: rätt längd på kavaj?

Här visar jag min bredaste punkt med en linje tvärs över.

För rätt längd på kavaj bör du först hitta var du är som bredast. Här visar jag min bredaste punkt med en linje tvärs över.

Kicki skrev en kommentar och undrade om rätt längd på kavajen:

”Hej, hur ska jag tänka när det gäller längd på kavajen? Jag har smal midja, raka axlar (inte olik dig på överkroppen) men är rund om baken. 164 lång och väger 60 kg.”

Ställ dig rakt framför spegeln och se var du är som bredast. Kavajen ska sluta ovanför eller nedanför det bredaste området. Din längd räknas som precis under normallängd och då anses det vara snyggast om kavajen slutar ovanför. Jeansfickan brukar vara en bra ungefärlig punkt att sikta in sig på. Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..