Tidig morgon och ringar under ögonen

Här sitter jag med Linköpings bästa makeup-artist Henric

Här sitter jag och har precis fått en superfin makeup. Henric Haagaard måste vara en av Linköpings bästa makeup-artister!

Det känns faktiskt lite vemodigt att härliga, roliga och energigivande MåBra-kvällarna redan är över för den här gången. För egen del styr jag nu kosan mot Finland, utan det tajta MåBra-gänget. Men jag är glad ändå för i morgon ska jag hålla ett föredrag utanför Vasa vilket nästan kan räknas som gamla hemtrakter.

Flyget går supertidigt och väl framme väntar en intervju för Vasabladet, med fotografering och en kortare filminspelning för webben. Med andra ord blir det att ta till det tunga artilleriet och måla sig ordentligt redan från start.

Visste ni att en gulaktig concealer tar bort mörka ringar och att en grönaktig dito tar bort röda plitor?

Här kan du läsa mer om vad som menas med concealer, hur du hittar rätt och hur du applicerar den. Själv använder jag den här från Bobbi Brown. Vi har olika sorts hudtyper så ställ frågor till expediterna vad som passar just dig och din hud.

Psst! I morgon ska jag dela med mig av tre råd som jag brukar ge till mina kunder när det gäller att köpa smink- och hudvårdsprodukter som nybörjare (trots att man är kvinna mitt i livet).

 

LOADING..