Tack Linköping för en härlig MåBra-kväll!

Crusellhallen i Linköping hör till min topp tre av scener att föreläsa på. Bilden har jag lånat av Arenabolaget.

Crusellhallen i Linköping hör till min topp tre av scener att föreläsa på. Bilden har jag lånat av Arenabolaget.

Det blev en lyckad MåBra-kväll i Linköping och Crusellhallen var en perfekt scen att föreläsa på. Helt i min smak och inget storhetsvansinne här inte… Det är så lustigt det där med olika scener och hur man påverkas.

En klassisk

En klassisk ”scen-selfie” med MåBra-brudarna. Jag, Mia Törnblom och Leila Söderholm.

När det gäller framträdandet så vill Mia Törnblom och jag samma sak – vi vill gärna se publiken. Leila däremot föredrar att bara se de första raderna och därmed ha lite dimmat ljus ute i lokalen. Jag vill ha en klocka på scenen, Leila en stol och Mia ett glas vatten.

Stort tack till alla härliga MåBra-läsare och alla andra som bidrog till att göra MåBra-kvällen i Linköping så minnesvärd!

  1. Tack själva tjejer! Det blev en helt fantastisk kväll och en stor vitamininjektion.
    Kramar från Marie i Linköping

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..