Tjejsnacket efter MåBra-kvällen

Vi rundade av den lyckade MåBra-kvällen med en kopp kaffe och tjejsnack!

Vi rundade av den lyckade MåBra-kvällen med en kopp kaffe och tjejsnack!

Nu har vi haft premiär för höstens MåBra-kvällar i Göteborg. För egen i sann melodifestival-anda med fem klädombyten på scen för att visa och förtydliga olika stilar. Mina föreläsningskompisar Mia Törnblom och Leila Söderholm gillade grejen med bytena. Vi fnissade om hur jag skulle kunna göra en Lill Lindfors och ramla in på scen nästa gång. Fast det känns som jag har ramlat färdigt för i år, eller vad säger ni? Klänningsgrejen vore däremot suverän men där är jag inte riktigt ännu…

Lill Lindfors tappar klänningen och trollar fram en ny.

Lill Lindfors tappar klänningen och trollar fram en ny.

Tack till alla goa’ tjejer som kom till Göteborg och lyssnade – vi hoppas att vi fick er att trivas och Må Bra!

LOADING..