Nedräkning till MåBra-kvällen i Göteborg

Nu är det mindre än en vecka till MåBra-kvällen i Göteborg.

Nu är det mindre än en vecka till MåBra-kvällen i Göteborg.

Nedräkningen har börjat på allvar för nu är det mindre än en vecka till MåBra-kvällen i Göteborg! Jag har fått mina hålltider för genrep och smink. Jag måste vara på plats på Folkets hus allra senast kl. 15.00 och därefter följer minutschema. Känner redan hur jag börjar ladda upp bara genom att läsa alla förberedande mejl som nu skickas till mig och de andra föreläsarna Mia Törnblom och Leila Söderholm.

Det blir ”gött” att börja höstens turné i Göteborg och jag hoppas så klart att träffa både nya och gamla ansikten. Ses vi där? Jag hoppas det. Här kan du boka din biljett om du inte redan har gjort det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..