Män och kvinnor shoppar olika

Manligt och kvinnligt shoppingmönster. Stämmer det?

Manligt och kvinnligt shoppingmönster. Stämmer det?

Morning alla fina bloggläsare, hoppas att ni har haft en bra helg! Jag fick ett gott skratt när jag mottog den här bilden av maken härom dagen. Visst kan man inte låta bli att dra lite på smilbanden.

Stämmer det tycker ni?

Jag fortsätter min strävan att hitta fina stickade plagg åt er att inspireras av. Ska sätta mig med datorn och se vad jag kan hitta för snyggt stickat hos nätbutikerna och återkommer under dagen!

  1. Haha, den var bra. Ska visa detta till min man, han kommer nog att hålla med fullständigt. Däremot är nog rollerna hos oss omvända om vi skulle gå in i butiker som t ex Jula och Biltema.

  2. Nja, jag är faktiskt riktigt effektiv när jag kommer in i matbutiken – lämnar sambon hemma för att inte bli sinkad, hehe. I klädbutiken är det en helt annan femma dock – där är det mer som på tjejbilden. 😉 Apropå klädbutik, så har jag sökt och äntligen hittat ett par svarta, avsmalnande byxor med pressveck. Har haft en av dina tidigare inspirationsbilder (från början av september, inlägget handlade om signaturstil och kontorskläder) i tanken så tack för inspo!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..