Stickat – förändra stilen!

Så matchar du höstens stickade mode för en tuffare look!

Så matchar du höstens stickade mode för en tuffare look!

Höstens stickade mode är alltid lika välkommet och här är fem stickade tröjor för en föränderlig look. Föränderligt menas att du stilmässigt vill kunna både gasa och bromsa. Ibland gasar du och väljer en lite häftigare och tuffare look. Andra gånger bromsar du och satsat mer på skogsmulle stuket med grova kängor och sköna boyfriend jeans.

TIPS! Så här gör du för att tuffa till looken med en stickad tröja:

Matcha stickat med ett par svarta jeans med vaxad yta. Den blanka ytan på byxorna i kombination med den matta ytan på den stickade tröjan ger en kontrast som uppfattas som spännande och lite mer cool.

Stickad tröja
stickad tröja filippa k
stickad tröja esprit
stickad tröja benetton
stickad tröja mexx

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..