Tankar om trend

Lacken som matchar höstens pastell-trend!

Lacken som matchar höstens pastell-trend! Foto: Julia Althin

Här är tre nagellack matchar en av höstens många färgtrender – pudrig pastell. Den uppmärksamma ser också att de matchar gårdagens stickade mode med de utvalda koftorna.

Stiltipset till dig som klurar på trender:

När en viss färg är trendig men du själv inte gillar trenden. Undvik att spendera några slantar och köpa något trendigt och tro att du kanske vänjer dig så småningom. Köp när du vant dig och inte tvärtom.

När en viss färg är trendig och du känner  ”kanske”… Ja, för du är lite sugen på att ”poppa till dig” men ändå inte är helt övertygad. Då är det läge att satsa på en liten detalj och börja utforska om den nya trenden kan vara något för dig.

När en viss färg är trendig och du känner ”wow! Köp!

Gårdagens koftor är för den som gillar den pudriga pastell-trenden. Nagellacken för den som är tveksam. Den som inte gillar det alls får en nya chans att hitta godbitar eftersom det kommer mer stickat på bloggen inom kort!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..