Höstens stickade koftor

Höstens stickade koftor i pudriga toner och dova färgtoner.

Höstens stickade koftor i pudriga toner och ljusa färgnyanser.

Jag valt ut stickat i form av koftor i puderfärger och ljusa toner eftersom jag själv längtar efter varma, mjuka och behagliga tröjor när höstens kyla kryper närmare. Hittar du någon favoritkofta?

Kofta KappAhl
Kofta Khujo
Kofta Gant
Kofta Taifun
Kofta Peter Hahn
Kofta Marc O'Polo
Kofta Esprit
Kofta Filippa K
 1. Det här var ett inlägg precis i min smak. Hittade 3 koftor jag gärna ville köpa på studs 🙂 Har du möjligtvis några tips för koftor som ”håller för evigt” i fin kvalité? Vilka koftor brukar du köpa själv till din basgarderob för att få koftor som håller sig?

  1. Hej Pernilla! Jag har haft lite olika under årens lopp. Jag gillar Benetton som har en prisvärd kvalitet. Kul att du gillade inlägget! Vilka tre var det som var favoriterna?

   1. Benetton älskar jag! Jag har ägt koftor därifrån sen 15 år tillbaka och de håller än! Då vet jag att jag var rätt ute 🙂

    Mina favoriter var från Esprit (lite ruffigare och fanns i mörkblått). Den ska jag titta på i affär! Koftan från Taifun var ju riktigt häftig. Den hade jag velat ha i en annan färg. Men hittade ingen återförsäljare tyvärr på deras hemsida så jag kan kolla i affär. Sen hade jag velat testa en kofta från Gant, de såg enklar och fina ut. Skulle varit kul att se hur de är när man ”känner” på dem.

  1. Jag tänkte visa lite längre koftor i veckan. Ska se vad jag kan hitta åt dig. Kul att höra från dig, det var länge sedan nu. Hoppas att allt är bra med dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..