Dressad look med stickad klänning

Mitt bidrag

Mitt bidrag med den svarta klänningen. Här en dressad look.

Här kommer en outfit och inspiration för dig som vill dressa upp en stickad klänning. Uppmärksamma läsare ser säkert att det är samma klänning som förra veckans stylingutmaning.

Efter lunch ska jag visa hur du skapar en ledigare look med den marinblå klänningen som också ingick i stylingutmaningen. Titta in då och tyck till!

Länkar: klänning Esprit, blazer Ted Baker, pumps Dune, halsband Ioaku, väska Tosca Blu.

 1. Hej och trevlig förmiddag. Nyss hemkommen från gymmet, Förresten det bästa passet på flera år. Sitter med en kopp te och macka. Startar datorn och går in på Din blogg.
  Har kollat Dina förslag på klänningar och tycker den bäst är den som är klockad. Men……..jag saknar klänningar ”för den kropp som har mage som går först”. Har varit inne på hänvisade sidor och det är dåligt med stora storlekar. Kan tro att det är kvinnor som läser Din blogg som har större storlek än 44.
  Jag fortsätter att läsa, jag tycker Du kommer med så fina förslag.
  Hare gött all /// Kicki i Partille

  1. Jag tar åt mig och lovar bättring Kicki. Du har helt rätt, läsarna kommer i alla storlekar. Ge mig lite startsträcka bara. Fast, i morgon kommer en grå klänning från Ulla Popken.

   Kul att du har haft ett bra pass på gymmet, det bästa dessutom. Wow! Den känslan är oslagbar. Njut av stunden med macka och te. Tack för att du tar dig tid att skriva!
   Kram kat.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..