Åsa stylar mjukt och matchar

Åsas mjuka färgmatchade styling.

Åsas mjuka färgmatchade styling.

Så här skriver Åsa om sitt bidrag:

”Förra omgången av stylingduellen var den en läsare som skrev att man aldrig riktigt känner sig klar. Det är också min känsla J. Jobbade faktiskt parallellt med både den blåa och svarta klänningen den här omgången, men valde till slut att skicka mitt bidrag där den blåa klänningen är i centrum. 

Jag har blivit lite förtjust i rosé/bronze färgerna, och har försökt att matcha ihop outfiten med stänk av färgerna i accessoarerna. Med koftan så försöker jag få en ”mjukare” känsla – en mer vardagskänsla – än en mer strikt kavaj.”

Länkar: klocka, väska, halsband, sweater, scarf, nagellack, skor.

Ingen länk till bältet.

Psst! Dela gärna inlägget för spridning, tummar upp och glada tillrop bland kompisarna på Facebook. Tryck bara på facebookknappen!

LOADING..