Förändra stylingen på dina klänningar

Vardagsklänningar och festklänningar

Det är lättare att variera stylingen om klänningen är diskret i mönstret, nedtonad och neutral både i stil och färg.

Att styla en klänning är inte speciellt svårt men ändå fastnar många i gamla hjulspår och gör samma styling varje gång istället för att förändra och förnya. För att hjälpa dig på traven tänker jag härmed komma med en liten påminnelse om dina möjligheter.

Tänk ”stylingpunkter” och områden. Genom att variera plagg eller detalj med hjälp av färger, mönster, material kan du förändra helheten på ett basplagg.Detta är dina möjliga ”stylingpunkter” och områden där du med lätthet kan variera stylingen på en klänning:

 • Halsen och dekolletaget
 • Jackan, kavajen eller koftan
 • Midjan
 • Benen och skorna/stövlarna

En klänning som är nedtonad i stilen och neutral i färgsättningen har oändliga stylingmöjligheter om du konsekvent jobbar med de olika ”stylingpunkterna” som jag nämner ovan.

 1. Hei! Och tack før en superbra blogg!
  Nu behøver jag lite hjälp – ska iväg på en weekend resa med väninnan til Amsterdam – shopping, kultur och en (eller flera) drink/ar står på agendan.
  Men VAD packar jag ned? Något som är klassiskt men med en twist… snygg på dan, bekvämt (och snyggt) att resa i, och kul på kvällen.

  Har googlat ”packing lists” men tycker att det är lite før mycket jeans-shorts som kommer upp….

  1. Hej Marie!
   Så kul att du ska ut och resa och tack för att du frågar mig om råd. Hoppas att det inte är redan till helgen som du ska resa för på lördag och söndag har jag skrivit inlägg som är specifika just till dig. Välkommen att kika in då!
   Trevlig resa! Kram katarina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..