Romantisk stil till vardag eller weekend

Feminin kjol och romantisk outfit

Det här är kläder för en romantisk weekend. Stilen är feminin och kläderna vackra och skira. 

Romantisk och feminin stil på kontoret är för många en svårighet eftersom känslan av pondus försvinner i takt med att volangerna och ökar. Fast så finns det de kvinnor som inte alls känner igen problematiken.

Vare sig man klär sig romantiskt på weekendresan eller för kontoret. I dag visar jag en skir, romantisk och feminin outfit att inspireras av och som jag hoppas att ni tycker om.

Länkar: blus MQ, blazer Sisley, klackar Malene Birger, ballerina Tory Burch, kjol KappAhl.

  1. Vad kul! Precis min farhåga, att se för ‘flimsig’ ut inom finans branschen. Men det här är ju supersnyggt och sobert!!

    Ps. Läser man din blog via ‘bloglovin’ så hänger sig kommentatorsfältet när man är inne på ‘orginalsidan’. Lite synd då jag tror vi är många som gärna vill kommentera men då måste gå ut på internet och sedan din blog sida för att sen äntligen kunna kommentera. På bloglovin är samlar man på sig de bloggar man läser och det blir till en liten minitidning helt enkelt 🙂

    1. Men du, så bra att höra detta. Jag läste många bloggar via bloglovin förr men så tappade jag det. Hur som helst, hade ju helt glömt bort det du skriver om kommentarerna men det stämmer ju. Tänk jag som har undrat varför här alltid är så tyst.. Tack för att du gjorde dig omaket och ”klev ut”.Och för din feedback!

  2. Känner absolut igen mig i det du skriver om kontoret, men det kanske också beror på att jag är lite ”pojkflicka” som oftast dras mer åt det preppiga hållet. Jobbade inom kriminalvården när jag pluggade och där ingick t o m slips i uniformen – yay tyckte jag.

    1. Det är det som är så häftigt med inspiration tycker jag. För trots att man gillar en mer maskulin look så kan man ändå addera feminina detaljer/plagg och förändra uttrycket.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..