Höstens nagellack från CND

Nagellack vinylux CND

Nagellack i höstens färger från CND. Foto: Julia Althin

På tal trender, jag fick ett paket med höstens nagellack från CND. Med tonåringar hemma så vet jag att jag sällan får vara ensam om den här typen av lyxiga paket. Hur som helst, kollektionen kallas Modern folklore och innehåller rika och mustiga färger som speglar catwalkens material och handgjorda detaljer.

Nagellack från CND

7-dagars-lacket sitter som berget. Foto: Julia Althin

Klassisk som jag är väljer jag den röda, tredje färgen från vänster. Mina flickor hade orange och grått som favoriter. Vilken färg väljer du?

  1. Tredje från höger, blir mitt val. Ja faktiskt det här lacket sitter som berget. Men jag är ändå alltid lite försiktig med olika nagellack. Många med känsliga, svidande, torra ögon får större problem när de använder nagellack. Det är ju lätt att vi petar oss i ögonen och nagellack är ett starkt ämne som påverkar mer än vad man tror.

    1. Intressant det där. Kan tänka mig att du i ditt yrke som optiker får höra både det ena och andra om överkänslighet när det gäller smink och andra skönhetsprodukter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..