Sanna Nielsen och Doktor Zjivago

Katarina Althin möter Sanna Nielsen

Katarina och Sanna ”backstage” efter föreställningen Doktor Zjivago på Malmö Opera.

En så’n kväll det blev på Malmö Opera och så duktig hon är Sanna Nielsen! Jag har bara lovord att strö över hela ensemblen men allra mest bloggkollegan Sanna som ju gör skådespelardebut i musikalen Doktor Zjivago.

Precis som sin rollfigur Lara, är Sanna en tuff tjej som vågar kliva utanför bekvämlighetzonen och utmana sig själv karriärmässigt. Sen är hon ju precis sådär varm, go’ och ödmjuk som man ser henne tv. Och jodå, emellanåt har hon klädkriser hon också – precis som alla vi andra. Favoritplaggen på lediga dagar är storpolo och boots, berättar hon när vi möts efter den bejublade föreställningen.

Insta-moment

Maken och jag njöt av att vara ute på galej!

  1. Gillade också verkligen Zjivago. Vilken aktivitet på scenen! Vilken sång och vilken musik! Och kärleksdramer gillar man ju alltid… 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..