Det är fantastiskt att föreläsa om personlig stil

MåBra-kväll på kulturens hus i Luleå

Leila Söderholm värmer upp publiken före det är min tur att gå upp på scen och föreläsa. Luleåpubliken var underbar och den kvällen var så långt ifrån ”mardrömjobbig” som det går att komma.

Att stå på scen och föreläsa om personlig stil, kroppsformer och kläder för ”vanligt folk” är det bästa jag vet. Ju större publik desto bättre. Det låter tokigt kanske men det är sant. Men visst händer det att jag blir nervös men det brukar släppa efter en stund på scenen. Ibland brukar jag få frågan om min ”värsta föreläsning”. Den har jag fortfarande i färskt minne trots att det var ett par år sedan.

Jag var anlitad av en bank för att föreläsa för deras kunder på ett kundevent. I vanlig ordning hade jag åkt i god tid för att slippa stressa. Väl framme känns adressen lite skum. Jag hade hamnat på någon konstig bakgata med containrar och sopor. Efter snurrade, några samtal och lite allmän förvirring visar det sig att jag är i helt fel stad!

Psst! I höst väntar repris på succén med MåBra-kvällarna, nu i  Göteborg, Kalmar och Linköping (boka din biljett här) som jag gör tillsammans Mia Törnblom, Leila Söderholm och chefredaktören på MåBra Liselott Stålberg.

    1. Ja, låt oss hålla tummarna Camilla! Umeå är ju en så fin stad så dit kommer jag mer än gärna och du skulle gilla ”mitt” gäng! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..