Doktor Zjivago utan kläder

Dr Zjivago på Malmö Opera med Sanna Nielsen i en av rollerna.

Doktor Zjivago på Malmö Opera med Sanna Nielsen i en av rollerna.

Maken och jag har blivit inbjudna till Malmö Opera och föreställningen Doktor Zjivago i kväll. Ni vet, där bloggkollegan Sanna Nielsen har en av rollerna. Vi ska åka om en timme och jag har ”ingenting” att ta på mig. Stilexpert och allt…

Den lilla svarta känns för fin och allt det andra känns inte rätt. Hörni vänner, jag tror banne mig att vi får köra en stylingduell kring en lite mer vardagsfin lilla svarta. Jag ska leta efter en bra klänning och så återkommer jag om ett par dagar med utmaningen. Låter det som en bra plan?

 1. Låter som en bra idé. Och du måste meddela oss vad det blev som du tog på dig tillslut. Är helt övertygad om att du hittade något. Kram Annika

  1. Låter bra. Jag älskar min svarta sammetsklänning Madrid av C. Thulin men känner mig ofta för uppklädd i den. Skulle gärna vilja ha tips om hur den kan stylas till vardags.
   Ha en trevlig kväll!
   Ullir

   1. Hej Ulli! Ja, Camilla Thulins klänningar är verkligen fina och behagliga att bära. Men jag förstår vad du menar om att känna sig för fin. Jag ska fundera på saken och se vad vi kan hitta på för skojigheter här på bloggen. Tack för dina rader!

 2. Det låter verkligen som en bra idé! Det är ju allt för ofta som detta inträffar…. Hoppas det löste sig och att du kände dig fin 🙂 Kram

  1. Ja, jag tror det händer oss alla. Mer eller mindre men som sagt, det är nog ganska vanligt. Det löste sig och jag kände mig fin. Kram

  1. Vet du, det är ju min ”hemmaklänning” som jag har när jag lagar mat eller jobbar hemifrån. Den kändes inte tillräckligt fin. Det fick bli annat. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..