Stilexpert med sikte på Vasaloppet 2015

Katarina Althin satsar på Vasaloppet 2015

Nybörjare idag men snart står jag på startlinjen på Vasaloppet.

På senare år har jag inte bara gått från flygvärdinna till stilexpert utan också från soffpotatis till träningstjej. Jag har verkligen lagt om min livsstil och känner mig både sundare och starkare än någonsin. Fast det första halvåret var det minsann ingen njutning att sticka ut och springa. Det var förfärligt!

Nu för tiden är det annorlunda och jag kan verkligen längta efter träning. Jag springer, cyklar och åker längdskidor. Just de svenska längdskidåkningstjejerna är mina favoriter. Men när jag ska pusha mig själv lite extra så tänker jag alltid på Therese Johaug.

Therese Johaug

Är detta skidåkaren Therese Johaug eller är det stilexperten Katarina Althin?

Jag minns faktiskt inte varför just Therese bliv min mentala träningsförebild. Däremot vet jag att vi är lika långa med våra 162 cm. Jag har också noterat att jag väger 10 kg mer. Jag som alltid trodde att muskler vägde mer?! 😉

Mitt nästa träningsmål är Vasaloppet och öppet spår 2015.

  1. Det är så lustigt det där med längd. Man uppfattar alltid ”folk” som mycket längre. I det här fallet är du ju längre… 🙂

 1. Tack för putten över tröskeln och ta mig till gymmet! Bra att ha en favorit/förebild, det ska jag fundera vidare kring.
  Lycka till! Kram

  1. Hihi, alla sätt är bra. Hoppas att du kom iväg, ska bli spännande att höra om din ”träningsfavvoförebild”. Glöm inte att meddela när du hittar en! Kram

 2. Wow, du er helt rå. Stå på. Misunner deg ditt konkurranseinstinkt. Jeg trener mye men ikke så målbevisst. Det bildet av Therese Johaug har jeg også tatt vare på. Fantastisk bilde, det oser av rå, kvinnlig styrke.
  Klem

  1. Hej på dig! Ja, jag kämpar på och det går bättre och bättre för varje dag. Nu har jag kommit upp i den nivån att jag springer jag fem km tre gånger i veckan. Tålamod är en dygd sägs det men ack så svårt. Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..