Flygvärdinnan som blev stilexpert med egen modeblogg

Stilexperten Katarina Althin bloggar om stil och mode på MåBra.com

Stolt stilbloggare med egen modeblogg på MåBra.com

Jag som bloggar på Stilexperten på MåBra heter Katarina och jobbar som föreläsare, stylist och personal shopper i mitt eget företag Stilstudio Göteborg.

Från allra första början ville jag bli modedesigner eftersom jag älskar färg och form men så kom jag in på flyget. Jag älskade det från första stund och tänkte bli kvar för alltid. Ja, så hette det före jag träffade den blivande maken. Då ändrades allt.

Jag fick helt enkelt inte ihop livspusslet som flygande och valde att sluta. Det kändes rätt. Ändå var det grymt jobbigt att sluta och jag upplevde en slags identitets- /karriärkris. Ur den föddes fröet till att ta upp tonårsdrömmarna – att arbeta med kläder och stil!

Ibland måste jag nypa mig i armen när jag tänker på att jag faktiskt har byggt upp ett eget företag och ett ”eget namn” på mitt intresse. Från noll och ingenting. Och för att runda av, stilbloggare med en egen modeblogg på Sveriges största hälso- och livstilsmagasin MåBra går heller inte av för hackor!

LOADING..