Stilbloggarens dagens outfit

Veckohandling och vardagsbestyr. En typisk dagens outfit när jag är ledig.

Veckohandling och vardagsbestyr – en typisk dagens outfit när jag är ledig.

Läsaren Britt bad mig om lite inspiration i form av dagens outfit så nu kommer det att dyka upp ett par framöver. Både från vardag och fest. Jag börjar med det lite vardagliga. Så här ser jag vanligtvis ut på hemmafronten när det ska veckohandlas eller drickas kaffe med grannen.

Så skapar du looken!

Så skapar du looken!

Länkar: Filippa K jeans, Ralph Lauren skjorta, Benetton tröja, H&M halsduk, Falsterbotofflan träskor.

Allting är samma märken förutom halsduken, den hittade jag inte. Mina jeans är ”blåare” till färgen eftersom de är tvättade ett par gånger och tröjan är nog inte heller samma nyans eftersom min har ett par år på nacken. Här kan du se mina jeans och läsa hur jag resonerar kring ämnet. Här skymtar du en bild på skjortan.

Köper du rubbet så betalar du ca 3300 kr. Dyrt eller billigt beror på vilken sorts shoppingfilosofi man har. Jag personligen lägger gärna en extra slant, vårdar plaggen och bär dem länge. Men mer om det senare.

 1. Det här inlägget gillar jag!
  Vart kommer din tröja o fina halsduk från?
  Ser ljusare och finare ut än de du länkar till.

  1. Hej Pia!
   Så kul att du gillar inlägget. Alla kläder kommer från de märken som jag har skrivit ut, förutom halsduken.
   Tröjan är från Benetton men eftersom det inte är en tröja från i år antar jag att nyanserna skiljer. Det brukar ju ske små ändringar mellan säsongerna. Halsduken är från Ann Taylor och köpt i USA liknande går alltså att hitta på kedjorna eller i de lite finare butikerna.
   Ha en fortsatt trevlig helg! Hälsar Katarina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..