Stilexpertens stilblogg på MåBra växer

Scensminket är

I början av min bloggkarriär på MåBra. I sminket i Luleå före framträdandet på MåBra-kvällen.

I fem månader har jag varit MåBra:s bloggande stilexpert, redo att dagligen ge er inspiration och tips om stil, mode och trender. Och jag kan berätta att denna stilblogg växer så det knakar! Varje dag är det nya läsare som hittar hit och jag är så tacksam.

Den senaste veckan har jag läst många bloggar för att kolla lite hur andra skriver. Jag har sonderat terrängen och noterat att många visar en långt mycket mer privat sida än vad jag gör.

Nästa vecka tänkte jag i alla fall bli lite mer personlig så att ni skulle få chans att lära känna mig ännu bättre. För vet ni, jag vill vara er väninna på webben. Den där väninnan som har koll på stil och som man känner sig trygg att vända sig till när man har lite funderingar eller frågor som rör figuren, kläderna och stilen.

 1. Hej Katarina! Vad roligt att du hittade till mig. Och så kul att du är gammal bekant till K. Vi är nyinflyttade till Skåne nu i höst efter ett år i Spanien och dessförinnan många år i Blekinge. Härligt med kläd-och stiltips! Jag hänger på:)
  Kram
  Rebecca

  1. Godmorgon! Ja, jag förstod ju att ni var i mitt i flytten. Välkommen hit till min blogg. Varma kramar.

 2. Vad kul att din blogg växer! Jag tycker verkligen mycket om den och tittar in varje dag. Själv går väl bloggandet si så där, tycker det är svårt att nå ut till nya läsare. Även om jag bloggar mycket för min egen skull så vill man ändå att fler ska läsa den. Ha en fin helg! Kram Annika

  1. Ja, det är verkligen jätteroligt! Grattis i efterskott – jag förstod att ni firade ”första träffen och alla åren” igår.
   Förstår vad du menar och känner igen din kluvenhet. Jag tycker att du har en jättemysig blogg! Kram

 3. Inför sommaren drog jag ner på mitt bloggläsande radikalt och din blogg är en av de tre jag fortfarande besöker. Det ska bli trevligt att lära känna dig mer och ja, du är verkligen som den där väninnan som inspirerar och ger råd och tips om hur jag kan hitta min personliga stil. Jag gillar din stil och att du guidar oss runt i olika stilar, kombinationer och färger men framför allt berättar om hur du tänker när du kombinerar olika plagg osv. Ha en bra dag!

  1. Tack för dina rader Camilla! Jag minns att du skrev att du skulle dra ner lite på ”uppkopplingen” – för visst var det du?
   Oavsett så är jag väldigt glad för att du läser och tar dig tid att skriva. Jag uppskattar det. Tack. Ha en bra dag du också!

 4. Kul med en så kunnig väninna på webben! Ja, det där med att vara personlig är en balansgång. Men jag tycker du håller den fint redan. Och, ja, jag tittar också in varje dag.

  1. Detsamma, hur går det med bloggen din? Jag försökte kika in men det var stopp. Hittade inte servern. Kanske bara en tillfällig fnurra på min tråd. Ska kika tillbaka lite senare. Uppskattar ditt engagemang och att du tittar in varje dag!

   1. Det går bara bra. Den fyller sin funktion och sakta men säkert får jag fler läsare. Samtidigt som jag hjälper mig själv bli av med ”shopoholic”-beteendet av kläder på impuls, hjälper jag andra. Det är kul.

 5. Inte undra på att bloggen växer. Jag har varit inne – även i den gamla – och gluttat så gott som varje dag sedan jag vet inte när och bloggen blir bara bättre.
  Lycka till i fortsättningen. /// Kicki i Partille

  1. Ja, du har funnits med nästan från start tror jag och det har ju hunnit bli ett par år vid det här laget nu. Det är så skoj! Vet du, först trodde jag inte att du hade följt med över utan att du hade tröttnat. Det var gött att det inte var så. Ha nu en trevlig helg!

 6. Jag har följt din blogg redan innan du började skriva för Må Bra och förvånas över hur mycket härliga ideer du har. Jag tycker du har en fin balans mellan stil, ditt cykeläventyr och olika evenemang du besöker. Trevlig helg och lycka till med träningen.

  1. Hej Marie, det är kul att du uppmärksammar den biten med idéer. Det är min allra största utmaning – att klämma fram dem! För det mesta kul och spännande men ibland… åh, så svårt och långt in det kan sitta. 🙂 Trevlig helg till dig med!

 7. Hei hei. Jeg er veldig glad for din blogg, har fulgt deg siden våren 2013. Titter inn nesten hver dag, alltid spent på hva du legger ut. Jeg syns faktisk det er en styrke ved din blogg at det er mer faglig stoff en personlig.
  Klem

  1. Hej Hilde!
   Mitt första minne av dig är byxorna från Ann Taylor. Jag hade tipsat och du hade köpt. Snygg som tusan blev du!!
   För mig är det viktigt att bloggen är relevant, med innehåll som fyller funktion och faktiskt ger läsvärde. Den ska också underhålla och ha en personlig spegling.
   Alla ”långläsare” har snappat upp för länge sedan. Ni känner mig väl. Men, så har vi alla nya och de är MÅNGA och nästa vecka blir en ”vem är Katarina” så att alla vet att det är en person bakom bloggen och inte bara en ”stilexpert”.
   I övrigt så är det business as usual! 🙂 Kram

   1. Hehe 🙂 Javisst, det stemmer. Jeg syns jeg var så fin at jeg måtte bare vise det og takke deg. Og så fikk jeg svar. Fantastisk.
    Klem

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..