Gråsvart ”kombo” med motpoler av Annika

Annikas outfit i stylingduellen.

Annikas outfit i stylingduellen.

Så här skriver Annika om sin snygga outfit i stylingduellen:

”Grått är väldigt snyggt till beige, tycker jag. Därför tröjan och halsduken. Båda har trevliga detaljer, tröjan stenar vid kragen och halsduken ett spänne. Kappan ser mjuk och lite ullig ut och därför har jag valt blanka byxor som motpol. Stövletterna är lagom pimpinetta för att matcha kappan.  Väskan är lite bullig för att väga upp de raka ränderna på kappan. Smyckena är lite samma tanke med sina runda former. Örhängena tillför dessutom lite mer färg till det hela.”

Länkar: tröja, armband, örhängen, jeans, halsduk, väska, stövletter

Psst! Dela gärna inlägget för spridning, tummar upp och glada tillrop bland kompisarna på Facebook. Tryck bara på facebookknappen!

  1. Wow, snyggt! Kul att läsarna får dela med sig 🙂 själv är jag urdålig på att matcha kläder eller, rättare sagt har svårt för att komplettera garderoben när jag är ute och shoppar så det slutar alltid med att jag har en massa fina saker som inte går ihop! Att göra moodboards innan man går ut och shoppar skulle vara smart!! Men, hur gör man? Kan du ha ett blogginlägg om hur man får till en moodboard, tekniskt och kanske konceptmässigt? Tack för en Superblogg!!

    1. Hej Madeleine! Visst kan jag det. Jag har skrivit om det tidigare så jag ska ta och leta upp det gamla inlägget och se om det behöver uppdateras lite eller ej. Håll utkik! Och sist men inte minst, tack för berömmet och för att du är här. Trevlig helg! Kram katarina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..