Lyckad shoppingsafari på Väla

Shoppingsafari på Väla köpcentrum med Pia, Helena, Tuula och Rebecka.

Shoppingsafari på Väla köpcentrum med ”lilla söndagsgruppen” Pia, Helena, jag, Tuula och Rebecka.

Så var helgens premiär avklarad – shoppingsafari med stilexperten på Väla köpcentrum – och det gick som en dans. Totalt hade jag förmånen att ta med mig 35 kvinnor genom en guidad shoppingtur genom köpcentret. Dessutom fick jag möta flera utav er bloggläsare och det var verkligen skoj!

Vi har gått igenom olika stilar, pratat om snygga kläder, klädkombinationer, färger och material. Vi har skrattat åt misstag och konstaterat att det inte alltid är så lätt att hitta rätt. Men jag kan säga så mycket som att kombinationen stilföreläsning och shoppingtips inte alls är så tokig.

Nu ska jag ta tag i all feedback som jag fick och se till att göra det ännu bättre till nästa gång!

 1. Tack så väldigt för en riktigt rolig och informativ shopping-safari! Fick så många tips så jag gick hem och sorterade ut och om hela min garderob! 🙂

  1. Hallå Pernilla! Så kul att du fick en så stor energi att du gick hem och tog tag i garderoben. Wow! Kul att träffa dig! Kram

 2. Tack för en jättebra shoppingsafari i lördags. Fick så många tips så det bara snurrade:) Solfjädern är perfekt den borde du ta upp här på bloggen! Åkte hem och gjorde en del fynd i garderoben som jag glömt bort men tyvärr var där fler misstag.

  1. Det är jag som tackar – det var verkligen skoj att träffas! Inte meningen att snurra till det för er. Vad det gäller misstagen så kan du vara lugn med att du är långt ifrån ensam. Vi har alla ett par stycken där i garderoben… 🙂 Kram

 3. Där är vi ju, tusen tack för all inspiration! Nu ska jag vid tillfälle gå igenom garderoben utifrån solfjädern, ska bli spännande att se alla plagg och ensembles med nya ögon.

  1. Hej Rebecka, ja, där är vi ju! Det var jätteskoj att träffa dig och jag hoppas att du kommer att få nytta av några av tipsen. Rapportera gärna hur det går med solfjädern. 🙂

 4. Tack för en trevlig överraskning i lördags! Fick många tips och många tankar om att jag redan hade rätt bra koll på min kropp och hur den ska kläs. Fast jag undrar fortfarande om en storbystad, mullig tjej verkligen passar i en poncho? För mig känns det som tältvarning.

  Tack än en gång!

  1. Hej Caroline, det är jag som tackar. Ska se om jag inte kan lyckas hitta några bilder som kan visa dig hur jag menar. För du kan bära poncho! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..