Pimpa dina ballerinaskor

Pimpa dina ballerinaskor med metallicspray!

Pimpa dina ballerinaskor med guldspray!

Gör-det-själv: ”pimpa” dina ballerinaskor!

Så här gör du: förnya dina gamla ballerinaskor med hjälp av sprayfärg och lite tejp. Enkelt, billigt och personligt. Du behöver ett par ballerinaskor, linjal, penna, tejp och sprayfärg. Måtta hur många centimeter upp på skon som du vill att färgen ska täcka. Tejpa ”gränsen”. Spraya och låt torka.

Psst! Tipset hittade jag på den här bloggen.

  1. Hej =),, nu är jag här igen 😉 ,,,förr snart 1årsedan investerade jag i ten points höga snörstövlar,,,, ljusrosa , såååå klart ;),, men de känns lite”snälla”,,,, har nog kasat mer o mer åt kreativitet /bohem/dramatisk än bara romantiken….. hur kan jag Pimpa dom ,,, utan att det blir ”för mycket”av sjöööövilda mig. Rooooosa kjamiiiisar CAN

    1. Hallå Carin! Så härligt att höra från dig! Jag funderar på om du inte skulle kunna olika sorters kragar i fuskpäls som du fäster högst upp på skaftet med kardborrband. Ett annat knep är ju att byta snören, fast det har du säkert redan tänkt på. Stor och varm kram till dig!

      1. Jaaaa , det kanske kunde ”göra” det där extra,,, man behöver dryfta /höra andras tankar så man inte fastnar i egna banor . Bara tänkt i nitar,kedjor och sådant hårt,,,,men lite”fluff” tuffar till det mer lagom =) Tack för det ! Har haft lite röööööra, som kallas livet, men nu har det ordnat upp sig o är på banan igen.♥ Var på kanarieöarna för någon vecka sedan och råka hamna på kort i affären ;),,vill du se o le lite, kolla min se Fb. Rosa höst kjamiiiiis

        1. Har spanat in dig! Så snygg du var i hela ensamblen. Och ingenting rosa – hur kändes det? Ovant antar jag. Urtjusigt alltihop! Kul att du tipsade. Tack och stor kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..