Åsa hängde på stylingduellen

Åsas outit i

Åsas första outfit i stylingduellen.

Jag säger det inte så ofta men jag tänker på det ständigt – jag har världens bästa bloggläsare! Ni är snabba med feedback, ni är positiva och vänliga i tonen, ni peppar och kommer med glada tillrop.

Emellanåt får jag trevliga mail och det uppskattar jag verkligen. Som det här till exempel från Åsa som skickade en hälsning i torsdags. Hon hade nämligen hoppat på stylingduellen som jag och Karin Lind har hållit på med. Jag fick genast idén att jag skulle utmana er, vilket jag också gjorde. För att delta gör så här. Nedan kan du läsa Åsas hälsning till mig.

Åsas outfit i stylingduellen.

Åsas andra outfit i stylingduellen.

Hej Katarina, tack för en jättebra och inspirerande blogg. Tyvärr är jag en dålig kommenterare i din blogg men uppskattar den jättemycket. Jag blev lite inspirerad av din och Karin Linds utmaning att få ihop en komplett outfit till ett utvalt klädesplagg. Så inspirerad att jag själv började leta, kopiera och klistra in olika alternativ till ”er” kjol som är veckans utmaning.

Det ska bli jättespännande att se era bidrag på söndag. Tänkte faktiskt att det här med att få ihop en outfit genom att leka med ett bildspel är ett bra sätt att jobba när man hittar något klädesplagg som man vill köpa. Vad passar till?

Vad har jag hemma i garderoben som jag kan kombinera ihop med det nya klädesplagget? På så sätt kanske man slipper köpa ”onödiga” kläder och man kanske ser helheten i plagget på ett annat sätt.

Själv har jag precis köpt en kjol från Desigual som jag testat att få ihop i bildspelet. Den har jag på mig imorgon då jag infört fredagskjol på jobbet (not: jag är ensam tjej på företaget, hihi). Kika gärna på mina alternativ i bifogad fil när du har en stund över. Kul var det! Omen det inte är lika proffsigt som ni är.

Kram Åsa

Jag gillar verkligen Åsas båda outfits och helt ärlig så tycker jag att de alternativen är mest ”naturtroga” av alla våra bidrag och de två som flest människor skulle valt. De är okomplicerade och jättefina i sin enkelhet. Något som jag tror tilltalar oss kvinnor över lag.

När jag gör mina outfits försöker jag skruva till det pyttelite till för att få er att ta ut svängarna ytterligare en smula. För att visa att man kan våga lite mer. Därför vill jag också lägga till att i mina ögon är vi lika proffsiga allihop när vi väljer outfits!

Tusen tack Åsa för att du tog dig tid att skicka din hälsning och tack för att du lät mig visa upp dina outfits och ditt mail här på bloggen. Stor kram till dig!

PS. Jag har inga länkar till plaggen i Åsas olika bidrag.

  1. Gillar den gula tröjan!
    I båda Åsas bilder ser jag en scarf/sjal och undrar om du i framtiden kan tänka dig att ha ett inlägg om hur man ”knyter” dessa på bästa sätt med tanke på lång/kort hals, till blus/polotröja, kort/lång scarf osv.
    I övrigt – tack för alla inlägg och tips!

    1. Hej Carina! Det är verkligen ett superbra tips. Skulle kunna göra ”en hel vecka” utav det med tydliga bilder. Låt mig suga på karamellen och återkomma. Tack för jättebra tips och för beröm. Kram katarina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..